heryerde ozanı çok olan savaşı kazanıyor çünki 1 ozan 12 diğer klasa eş güçte %10düşürse kaç yazar düşürmese kaç yazar,5.02 dedğiniz patchde 3-4 ay dan önce bizim servera gelmesi mümkün değil yani 4 ay daha king ozanlardır adamlar zaten o zamana kadar ful turkuz yaparlar çünki ozan kadar rahat parti bulan bi klas yok.Gerçi çokta önemli değil artık ben bıraktım şükür kurtuldum daha dün 3 tane çok iyi itemli ve taşlı arkadaşımda bıraktılar.Son günlerde bırakan sayısı çok fazla yönetim ilgisiz oyuncu dinlenmyor fiyatlar ve yabancılar ile aramızdaki uçurum ciddi oranda arttı,ne astrale parti bulunuyor ne orni ne küflü hele gidin balaçal ornitlog 1 tane parti anca görev gününde denk gelir resmen hayalet şehir buralar.Çözüleceğinide sanmam server birleşelli 4 ay oldu zerre kadar bir gelişme olmadı oyuncuları dahada öpmekten başka nasıl üteriz bunları diye düşünmekten oyuna baktıkları yok. 
dps var şifa var arıtım var kaldırma var varda var.
Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BLueFalcon" (Jul 17th 2014, 1:40pm)
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Camenta" (Jul 17th 2014, 2:33pm)

@Krewella

1vs1de en güçlü sınıftır mistik bunun yanı sıra. yani pvpye uygun karakter diil demek haksızlık olur.

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BLueFalcon" (Jul 17th 2014, 3:10pm)

zaten konu çok ozan çok güçlü olayına kaydı. benim ise anlatmaya çalıştığım ozanın 1 e 1 de çok zayıf kalması idi.
ozan vurmuyo demek diğer sınıflara biraz haksızlık olmuş sanırım. diğer sınıflardan haberdar diilsiniz yada. zilyon zilyon vuruyosunuz öyle böyle diil yani
savunmanızda gereğinden fazla güçlü. tutuyosunuz, çekiyosunuz, stunlıyosunuz, ortadan kayboluyosunuz, mühürün her türlüsünü atıyosunuz, 2x atıyosunuz, alan olarakta tek target alarakta çok vuruyosunuz, stun yemiyosunuz, yansıtma açıyosunuz, ölümcül darbe aldığınızda ölmüyosunuz zarar almaz şekilde devam ediyosunuz, hedeften kayboluyosunuz...
başka bi arzunuz?
edit d.n.: mistik hakkında en ufak fikrin olmadığını düşünüyorum@Krewella
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Camenta" (Jul 17th 2014, 3:31pm)
Ozan ilk geldiğinde Boss gibiydi 2 m canla dolaşıyordu. Çoğu kişi ozana yöneldi ona para harcadı. Sonradan düşürmeye başladılar yavaş yavaş dediğin konuma gelicek. Bu senaryo Mühendstede olucak.
onun haricinde ölümsüzlük haricinde tüm gelişim aşamaları ve bazı yetenekleri baştan yapılmış.Ozan ilk geldiğinde Boss gibiydi 2 m canla dolaşıyordu. Çoğu kişi ozana yöneldi ona para harcadı. Sonradan düşürmeye başladılar yavaş yavaş dediğin konuma gelicek. Bu senaryo Mühendstede olucak.
Mühendis hakkında dediğine katılmıyorum Mühendis şuan çok iyi durumda değil iyi vuruyor fakat defansı hiç yok denecek kadar az 5.02 de mühendisi güçlendirmek için ellerinden geleni yapmışlar mühür koymuşlar şifa skilli koymuşlar kısaca mühendisi kral yapmışlar :3
Forum Yazılımı: Burning Board®, WoltLab® GmbH tarafından geliştirilmiştir.